Matkavinkkejä

Buon viaggio! Täältä löydät seuran jäsenten matkavinkkejä Italiaan: kokemisen arvoisia matkoja, kohteita, majapaikkoja jne. Onko sinulla jotain Italian-matkalla nähtyä ja koettua, josta haluaisit jakaa muille Italian ystäville? Lähetä vinkkisi meille sähköpostitse osoitteeseen dantejkl(at)gmail.com niin jaamme sen edelleen.

Matkailusivusto

Sito Ufficiale del Turismo - Italia.it tarjoaa ajankohtaista tietoa ja vinkkejä matkailusta Italiassa.


Profumo d'Italia

Perheyritys Profumo d'Italia järjestää tasokkaita kulttuuri- ja gastronomiamatkoja aitoon Italiaan turistikohteiden ulkopuolelle.


Liisa Väisäsen matkat ja virtuaalimatkat

Taiteentutkija ja tietokirjailija, FT Liisa Väisänen on myös matkaopas. Liisan matkassa olet etuoikeutettu tutustumaan Italian, ja usean muun maan, taiteen salaisuuksiin. Virtuaalimatkalle Liisan asiantuntevasti opastamana voit lähteä rennosti kotisohvalta milloin vain haluat, tutors.fi.


Leena Knuuttilan virtuaalikierrokset Italiassa

Rooman virallisen paikallisoppaan, Leena Knuuttilan, matkassa pääset mukavasti kotisohvalta kiehtovalle matkalle niin Roomaan kuin moneen muuhunkin kohteeseen Italiassa Zoom-sovelluksen kautta.  


Luomuviinitila Buondonno (Toscana)

Luomuviinitila Buondonno on Panzanon kylän kupeessa, Sienan ja Firenzen puolivälissä. Perhe asuu 1500-luvulta olevassa talossa ja vuokrattavana on muutama eri kokoinen asunto. Panzanosta on bussiyhteys lähikyliin ja kaupunkeihin, mutta auto on tarpeen. Paikkaa suosittelivat Paula ja Olli Nousiainen.


Talon vuokrausta (Toscana)

Castello del Trebbio di Baj-Macario & C.s.a.s, 50060 Santa Brigita, Pontassieve
www.vinoturismo.it -> appartamenti


B&B Da Mila, Firenze

B&B Da Mila sijaitsee lähellä Firenzen keskustaa. Paikan omistaja on Laura Casatin hyvä ystävä yliopistoajoilta. Omistaja on toimittajana firenzeläisessä lehdessä ja toimii myös ruoka- ja viininmaistajana sekä tuomarina. Paikkaa suositteli Laura Casati.


Agriturismo Ca'Mazzetto, Valfabbrica (Umbria)

Matkailu- ja luomutilaa emännöi Marjatta Heliste. Voit lähteä poimimaan vaikka oliiveja.
http://www.camazzetto.it/fl/


B&B Agriturismo Tenuta Cappallotto, Serralunga d'Alba (Piemonte)

Agriturismo Tenuta Cappallotto sijaitsee lähellä Barolon kylää, joka on kuuluisa viineistään ja linnastaan. 20 minuutin ajomatkan päässä on luonnonsuojelualue Rocca San Giovanni - Saben. Paikassa työskentelee suomalaispariskunta, joten viinitietoutta ja opastusta on saatavilla myös suomen kielellä!


Ilmainen online-matkaopas Roomaan

www.tripsteri.fi/rooma Opas täydentyy ja päivittyy jatkuvasti.