Liity jäseneksi!

 

Seuran jäseneksi liittyminen

 

Seuran jäseneksi voivat liittyä kaikki Italiasta ja Italian kulttuurista kiinnostuneet henkilöt. Sinun ei tarvitse osata italiaa voidaksesi liittyä seuraamme!

Vuosijäsenmaksumme on 20 €, päätoimisilta opiskelijajäseniltä 5 €. Alle 18-vuotiailta jäsenyys on maksuton.

Täytä allaoleva jäsenhakemuslomake. Saat sähköpostissa vahvistuksen jäsenyydestäsi ja ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenmaksun maksettuasi saat Dante-seuran jäsenkortin postitse ja pääset seuran jäsenten postituslistalle. 

Jyväskylän Dante Alighieri -seuran jäsenä olet myös italialaisen pääseuramme, Società Dante Alighierin, jäsen.

Tervetuloa mukaan!

 

Edut

 

Dante Alighieri -seuran jäsenkortilla saat korttiasi näyttämällä jäsenetuna alennusta useista museoista, hotelleista ja ravintoloista Italiassa.

 

 

JÄSENHAKEMUS

Rekisteriseloste

Lomakkeella antamasi tiedot kerätään Jyväskylän Dante Alighieri -seura ry:n sähköiseen jäsenrekisteriin, jota ylläpidetään Yhdistysavaimen palvelussa. Kerättyjä yhteystietoja käytetään vain seuran toiminnasta tiedottamiseen seuraan jäseniksi liittyneille henkilöille eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille. Rekisterin katseluoikeudet ovat seuran puheenjohtajalla, jäsensihteerillä, rahastonhoitajalla ja sihteerillä.

Jäsenelle lähetetään kerran vuodessa tammikuussa jäsentietojen tarkistusviesti, josta jäsen voi tarkistaa hänestä rekisterissä ylläpidetyt tiedot. Jäsen voi halutessaan pyytää rekisteritietojen tarkistusta myös muuna ajankohtana ottamalla sähköpostitse yhteyttä seuraan.