Italian kielen viikon luento

Oletko oppinut ehkä tietämättäsi ensimmäiset italiankieliset sanasi musiikkiharrastuksen parissa? Onko italian kielen opiskelusi saanut alkusysäyksensä kokkailuharrastuksestasi, haluna nähdä pastaa ja pestoa syvemmälle italialaiseen ruokakulttuuriin? Tule kuulemaan italiankielisistä sanoista suomen kielessä maailmanlaajuisen italian kielen viikon,
XX Settimana della lingua italiana nel mondo, tapahtumaamme. Meillä on ilo saada vieraaksemme aihetta tutkinut Outi Pinomaa Turun yliopistosta.

Aihe: Outi Pinomaan luento "Italian kielen käyttö suomen kielessä taiteen, musiikin ja ruoka-alan sanastossa"

Aika: ke 14.10.2020 klo 16.30 - 18.30

Paikka: Kankaan kahvila (Kankaan sauna & kahvila), Kympinkatu 3, Jyväskylä ja Teams-etäyhteys

Ilmoittautuminen: Kankaan kahvilassa paikkoja on rajoitetusti; mukaan pääsee 20 ensimmäistä ilmoittautujaa. Tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteydellä Microsoft Teams -palvelun kautta. Sitova ilmoittautuminen avautuu tällä sivulla ma 21.9. Ilmoittautuminen päättyy ma 12.10.
Huom. Ilmoittaudu osallistujaksi vain joko kahvilaan tai etäyhteyteen.

Tilaisuus on maksuton. Kankaan kahvilassa osallistuville Dante-seura tarjoaa kahvia tai teetä ja suolaisen kahvileivän.

Tervetuloa!  Benvenuti!
 

Noudatamme kaikissa tapahtumissamme viranomaisten terveysturvallisuusohjeita. Riittävien turvavälien varmistamiseksi täytämme vain puolet kahvilan 40 istumapaikasta.

Osallistuthan tapahtumaan vain terveenä ja huolehdithan osaltasi turvaväleistä. Jos sinulla on vähäisiäkin nuhan tai muun hengitystiesairauden oireita, jääthän kotiin.