Kirjailijavierailu: Mariolina Venezia

Mariolina Venezia

Italialainen kirjailija ja käsikirjoittaja Mariolina Venezia on television dekkarisarjasta tutun Syyttäjä Imma Tatarannin henkilöhahmon luoja. Hän on sarjan pohjana olevien kirjojen kirjoittaja ja yksi sarjan käsikirjoittajista. Syyttäjä Imma Tataranni -sarjan kolmas tuotantokausi alkaa Yle Teemalla 30.4. Minkälaisesta eteläitalialaisesta todellisuudesta sarjan teemat kumpuavat? Siitä kuulemme, kun saamme Mariolina Venezian vieraaksemme Jyväskylään. Professori Outi Merisalon haastattelussa Mariolina Venezia kertoo teoksistaan, niiden keskeisistä teemoista, Etelä-Italian oloista ja alueen ajankohtaisista ongelmista. Tapahtuma on italiankielinen, maksuton ja avoin sekä seuran jäsenille että muille.

L'evento si svolge in italiano ed è gratuito. Prenota evento
su questo sito.

Aihe    Kirjailijavierailu: Mariolina Venezia
            haastattelijana professori Outi Merisalo         

Aika     torstai 25.4. klo 18.00 - n. 19.30

Paikka  Kirjasto Lähde, seminaaritila Väite (B248, 2. krs)
            Seminaarinkatu 15, Jyväskylä

Ilmoittautuminen  Sitova ilmoittautuminen avautuu tällä sivulla sunnuntaina 24.3. ja päättyy maanantaina 15.4. Tapahtumaan voivat osallistua ennakkoon ilmoittautuneet.
La prenotazione si apre su questo sito il 24 marzo e si chiude il 15 aprile.

Jyväskylän Dante-seura järjestää tapahtuman yhteistyössä Helsingin Dante-seuran ja Jyväskylän yliopiston kanssa. Mariolina Venezian Suomen-vierailun toteuttamista tukee Roomassa sijaitseva Dante Alighieri -seurojen pääseura, Società Dante Alighieri Sede Centrale.

 

Lämpimästi tervetuloa! Benvenuti!