Kokataan yhdessä

Omaggio al formaggio

Kunnianosoitus juustolle

 

Parmigiano, pecorino, ricotta, gorgonzola, mascarpone ja mozzarella ovat kaikki italialaisen keittiön helmiä. Italiassa juustoja käytetään ruoanlaitossa, leivonnassa ja juustotarjottimella. Tervetuloa valmistamaan herkkuja juustoista yhdessä Danten kokkailutiimin kanssa!

Aika: la 23.3. klo 11-16

Paikka: Marttalan opetuskeittiö, Yliopistonkatu 11

Osallistumismaksu: Seuran jäsenille/ai soci 25 eur, muut kuin jäsenet/ai non soci 35 eur. 

Ilmoittautuminen jäsenille avautuu tällä sivulla tiistaina 5.3.2019. Mikäli et vielä kuulu seuraan, mutta haluat mukaan kokkailemaan, voit ilmoittautua 12.3.2019 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 19.3.2019.

La registrazione è aperta ai soci dal 5 marzo ed ai non iscritti alla società dal 12 marzo 2019.

----------------------------

Dante-seuran toiminnasta ehdottomasti suosituimpia ovat vuodesta toiseen yhteiset kokkailutapahtumat, joissa matkustetaan Italiaan sen keittiön kautta. Kokataan yhdessä! -tapahtumat ovat avoinna kaikille italialaisesta ruoasta kiinnostuneille, myös seuran ulkopuolisille.

Ilmoittautuminen Kokataan yhdessä -tapahtumaan 23.03.2019

Kokataan yhdessä -tapahtuma on täynnä!

Voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle. Otamme yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.

Terveisin Danten kokkailutiimi

Jos olet osallistumassa yhdessä lapsen kanssa, ilmoitathan lapsen erikseen tapahtumaan.