Minun Italiani

Katja Abrahamsson Sienassa kielikurssilla 2013.

Luento: Italian kielen ja kulttuurin opiskelukokemuksia Italiassa

Haluaisitko lähteä Italiaan opiskelemaan kieltä ja kulttuuria? Kiinnostaako opiskelu yksityiskoulussa tai yliopistossa?  Miten järjestää asuminen opintojen ajaksi? Mitkä ovat Italiassa opiskelun erityispiirteitä?

 

Aika: pe 12.10.2018 klo 17

Paikka: NNKY, Puistotori 4, Jyväskylä.

Italian kielen opiskelijana olet aina parhaassa iässä. Voit siis lähteä matkaan opiskeluaikana, kesälomalla, sapattivapaalla, uuden elämänvaiheen kynnyksellä tai vaikkapa eläkepäivillä. Tällä luennolla kuulet omakohtasia kokemuksia ja suosituksia, joista sinulle on matkaa suunnitellessasi hyötyä ja iloa.

Luennoijana on FM Katja Abrahamsson. Hän on opiskellut italian kieltä ja kulttuuria Perugiassa (Università per Stranieri di Perugia). Hän suoritti siellä myös opettajan pedagogiset opinnot, italia vieraana kielenä (Master in didattica dell'italiano lingua non materna, L2).  Lisäksi Katja on osallistunut myös kielikursseille yksityiskouluissa Umbriassa, Toscanassa, Marchessa ja Alto Adigessa. Hän on asunut Pohjois- ja Keski-Italiassa lähes viisi vuotta. Muutettuaan Jyväskylään Katja liittyi ensi töinään Jyväskylän Dante Alighieri -seuran jäseneksi, jonka hallituksessa hän on toiminut helmikuusta 2018 alkaen.

Luentokielenä on suomi. Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy.


Dante tarjoaa osallistujille kahvia/teetä, mutta muun tarjoilun osalta noudatetaan nyyttäriperiaatetta. Tuothan siis mukanasi jotain syötävää tai juotavaa yhdessä nautittavaksi.

Toivomme ennakkoilmoittautumista, mutta voit tulla paikalle ilmoittautumattakin.

Bienvenuti tutti!