Päiväretki Serlachius-museoihin Mänttään

Dante-seuran syyskausi käynnistyy päiväretkellä Serlachius-museoihin Mänttään lauantaina 26.9.2020. Museoiden lisäksi tutustumme kahteen ainutlaatuiseen italialaista taidetta esittelevään näyttelyyn.

Glamour - Pukuloistoa valkokankaalla tuo nähtäväksi legendaarisen Tirelli Costumin taidokkaita ja häikäisevän upeita elokuvapuvustuksia mm. Tiikerikissa-, Marie Antoinette ja Kuolema Venetsiassa -elokuvista.
Onnea etsimässä - Italian nykytaidetta esittelee italialaista nykytaidetta laajasti ja raikkaasti. Onnen etsiminen on punaisena lankana näyttelyssä, joka sai koronavirus- pandemian myötä aivan uusia merkityksiä.
 

Aika: la 26.9.2020 klo 9.15 - 19.30

Paikka: Serlachius-museot, Mänttä

Osallistumismaksu: jäsenet 20 €, muut 35 €
- sisältää yhteiskuljetuksen linja-autolla Jyväskylä-Mänttä-Jyväskylä, sisäänpääsyn museoihin, ohjelman mukaiset tutustumiset näyttelyihin, lounaan ja päiväkahvin
 

Ohjelma

  9.15  Kokoontuminen Harjukadun tilausajolaiturissa (Harjukatu 6, Jyväskylä)
  9.30  Lähtö Mänttään
11.00  Opastettu tutustuminen Glamour - Pukuloistoa valkokankaalla -näyttelyyn ja Gustaf-museoon, vapaata aikaa myös omatoimiseen tutustumiseen
12.30  Siirtymien linja-autolla Serlachius-museo Göstaan
12.45  Paviljonki-lounas Gösta-ravintolassa
14.00  Opastettu tutustuminen Onnea etsimässä - Italian nykytaidetta -näyttelyyn ja Kartanon klassikoihin
15.00  Vapaata aikaa, omatoiminen tutustuminen Göstan näyttelyihin, puistoon ja museokauppaan
16.00  Iltapäiväkahvit Göstassa
19.30  mennessä paluu Jyväskylään


Ilmoittautuminen

Tapahtumaan on paikkoja rajoitetusti. Mukaan pääsee 20 ensimmäistä. Sitova ilmoittautuminen avautuu tällä sivulla jäsenille ma 17.8. ja muille ma 31.8., mikäli vapaita paikkoja on jäljellä.

Tapahtuma on täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt.

Dante-seura laskuttaa osallistumismaksun syyskuussa ennen matkaa.
 

Lämpimästi tervetuloa!  Benvenuti tutti!
 

Noudatamme kaikissa tapahtumissamme viranomaisten terveysturvallisuusohjeita. Riittävien turvavälien varmistamiseksi matkustamme 48:n hengen bussilla ja täytämme vain joka toisen istumapaikan. Osallistuthan tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana ja huolehdithan osaltasi turvaväleistä.