Ruokaväärennökset: Kun oliiviöljy menetti neitsyytensä

Italialaisia ruokatuotteita ja oliiviöljyä viedään ympäri maailmaa. Niiden laatua arvostetaan. Ruokaväärennökset ovat kuitenkin yhä yleisempiä ja etenkin oliiviöljyä väärennetään suurissa määrin. Terveellisestä ja maukkaasta ruoka-aineesta tulee huonolaatuista ja pahimmillaan terveydelle haitallista. Mistä ruokaväärennökset ovat saaneet alkunsa? Miksi niitä on niin vaikea pitää kurissa? Luennon aikana opimme tunnistamaan hyvälaatuisen oliiviöljyn ja saamme ohjeet sen oikeaoppiseen säilyttämiseen.

Aihe     Ruokaväärennökset: Kun oliiviöljy menetti
            neitsyytensä, TaM Daniela Ferrettin luento

Aika      perjantai 1.12. klo 17.00 - n. 18.20

Paikka   Kansalaisopiston kerhohuone (1. krs),
            Vapaudenkatu 39-41

Ilmoittautuminen    Sitova ilmoittautuminen avautuu tällä sivulla maanantaina 6.11. ja päättyy maanantaina 27.11.

Tapahtuma on maksuton.

Dante-seura tarjoaa osallistujille kahvia/teetä ja pientä purtavaa.
 


Tervetuloa!  Benvenuti!